вторник, 13 март 2012 г.

Визитки Бургас

Бургас като голям морски и областен град, а и като южен център на туризма дава възможност и за отпечатване на много принт материали и всякакви рекламни неща за популяризиране на местния бизнес, както и туристически обекти, събития.
За целта в морския ни град работят и много рекламни агенции и печатници, в които може да поръчате и отпечатате своите рекламни материали.


Вашата реклама и всякакви печатни рекламни материали като визитки, флаери, календари, постери и плакати, брошури, менюта, стикери вече може да поръчате и изцяло онлайн в Print2day.bg. Сайтът предлага възможност за създаване на уникален дизайн на вашите рекламни продукти, прикачване на ваши стари дизайн файлове, които само да поръчате за печат, както и възможност да използвате някои от нашите дизайн шаблони, които да персонализирате с вашите данни и да отпечатате.
Освен всичко друго има възможност за доставка на продуктите с куриер, експресни изработване за някои от продуктите, както и възможност да платите по удобен за вас начин, като са засегнати някои онлайн и офлайн варианти за плащане на поръчкате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар