понеделник, 12 март 2012 г.

Визитки Русе

В град Русе и региона може да поръчате дизайн на визитки и печат на визитни картички в няколко рекламни агенции и печатници. Там може да поръчате и други рекламни материали за вашия бизнес като флаери, листовки, брошури, плакати, календари, стикери и други.
Вече обаче има и онлайн вариант за поръчка и доставка на визитки с куриер. Този вариант определено спестява време, а и пари, защото поръчката онлайн в повечето случаи излиза доста конкуретна като цена, сравнено с останалите методи. С онлайн поръчка без да излизате от офиса или от дома си, може да създадете и поръчате своите рекламни материали.

На територията на град Русе или в цяла България, може да създадете уникален дизайн или да ползвате един от шаблонните дизайни и бързо с няколко клика да поръчате вашите визитни картички в сайтът print2day.bg.
Освен, че създавате безплатно и поръчвате своите визитни картички, в този сайт може да поръчате и всякаки други рекламни материали за печат, като отново имате възможност да създадете сами вашия дизайн само с няколко клика или да използвате готовите ни шаблони за различни календари, листовки, брошури, плакати, флаери.
Print2day.bg предлага експресна поръчка за някои от продуктите си, както и възможност за доставка с куриер и удобно за вас плащане, както и офлайн, така и онлайн чрез методите: epay, paypal, банков превод, плащане в офис на easypay или наложен платеж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар