петък, 23 март 2012 г.

Примерни визитки

Визитките, които може да си отпечатате могат да бъдат много и различни стилове. Винаги е добре да разгледате примерни такива преди да поръчате и изготвите своите за да може да ви вдъхновят и наистина да си направите яка визитна картичка.
Визитки могат да бъдат както строго официални, изчистени, така и по закачливи, игриви  и разбира се много креативни визитки, на които човек наистина се кефи като ги гледа.

вторник, 20 март 2012 г.

Обемни, функционални и нестандартни визитки

Тази визитна картичка е и нестандартна и функционална, а и много креативна, бихме казали.
Това, което е направено е имитация на мс касетка, на която са отпечатани данни на фирмата и контакти. За съжаление така и не разбрах какво рекламира визитката.
Освен всичко, визитната картичка е и mp3 плеър, който си функционира и на който може да качите любимите си песни и да ги слушате, когато си пожелаете. Хитро, а?

сряда, 14 март 2012 г.

Визитки Велико Търново

Визитки и визитни картички в град Велико Търново може да поръчате на различни места в града в зависимост дали искате само да ви се изготви дизайн или да се отпечатат или пък вече имате дизайн на вашите визитки и искате само да се отпечатат. За целта може да ползвате различни рекламни агенции, студиа, както и печатници.
Друг не лош вариант е да поръчате своите визитки и рекламни печатни материали изцяло онлайн.

Визитки Плевен

Плевен е един от големите български градове и на територията на града, а и в региона работят много фирми от местния бизнес.
Всички тези фирми ползват местни рекламни агенции и печатници за изготвяне на своите печатни рекламни кампании и материали.
Друг интерес и изгоден вариант е възможността за поръчка на печатни рекламни материали като визитки, брошури, плакати, флаери, календари и други онлайн. 

вторник, 13 март 2012 г.

Каталог за визитки

Когато става въпрос за визитки и всякакви печатни рекламни материали обикновено ни се налага да отидем до мястото където принципно си печатаме рекламните материли. Там пък може да откараме с часове докато си намерим подходящия дизайн за нашите визитни картички или други печатни материали.
Vizitki.start.bg e католог с линкове, който обединява различни материали на тема визитки и печат и в който може да разгледате различни примерни визитки, класации и места където може да си поръчате най-яките визитни картички.

Визитки Шумен

Град Шумен е голям областен град, в който нормално работят и се развиват много хора.
Шумен и региона е и район с доста бизнес фирми и компании. В района работят различни рекламни агенции и печатници, в които може да поръчате дизайн на визитки и печат на визитни картички. Там може да поръчате и други рекламни материали за вашия бизнес като флаери, листовки, брошури, плакати, календари, стикери и други.

Визитки Бургас

Бургас като голям морски и областен град, а и като южен център на туризма дава възможност и за отпечатване на много принт материали и всякакви рекламни неща за популяризиране на местния бизнес, както и туристически обекти, събития.
За целта в морския ни град работят и много рекламни агенции и печатници, в които може да поръчате и отпечатате своите рекламни материали.

понеделник, 12 март 2012 г.

Визитки Русе

В град Русе и региона може да поръчате дизайн на визитки и печат на визитни картички в няколко рекламни агенции и печатници. Там може да поръчате и други рекламни материали за вашия бизнес като флаери, листовки, брошури, плакати, календари, стикери и други.
Вече обаче има и онлайн вариант за поръчка и доставка на визитки с куриер. Този вариант определено спестява време, а и пари, защото поръчката онлайн в повечето случаи излиза доста конкуретна като цена, сравнено с останалите методи. С онлайн поръчка без да излизате от офиса или от дома си, може да създадете и поръчате своите рекламни материали.