вторник, 21 февруари 2012 г.

Визитки Стара Загора

Визитки в Стара Загора, Казанлък и региона, може да си поръчате от различни рекламни къщи, студиа и фирми за дизайн на печатни материали в града.
Визитните картички са нещо, което винаги трябва да имате в себе си, ако се занимавате с бизнес и се срещате с различни нови хора.

Визитки Пловдив

Пловдив е града, който живва по време на пловдивския панаир, нощта на музеите и още куп други прояви. Там се органзират и много други събития и бизнес прояви и срещи.
Ако ви се наложи да си направите рекламни материали или по-специално визитни картички, докато сте в Пловдив, може да се обърнете към някоя рекламна агенция или студио за печат.

понеделник, 20 февруари 2012 г.

Поръчка на визитки

Поръчката на визитки е нещо, което не правите всеки ден, но определено визитките са важна част от вашето бизнес представяне и веднъж поръчани от едно място, вероятно след изчерпване на визитките си, ще си поръчвате периодично от там допечатка. Това ако ви е допаднал дизайна разбира се.
Визитни картички може да поръчате като отидете в някоя рекламна агенция и там ви изготвят, но има и вариант бързо и лесно да ги поръчате онлайн.

Визитки Варна

Ако вашият бизнес е в град Варна или региона и искате да си направите визитки, но не знаете къде, има много и различни варианти.
Различни рекламни агенции и печатни бази предлагат печат на визитки.
Един не лош вариант е и да използвате възможността за онлайн поръчка на визитки и визитни картички.

Визитка old school style

Ровичкайки се днес за да намеря интересни примери за визитни картички, попападнах на две визитки, които изглеждат доста стари и олд скуул. Не знам дали това е търсен ефект или визитките са си наистина стари, но ми се стори интересно да го споделя с вас.

Мисля, че това би било добро решение за визитна картчичка за някои типове бизнес или ако просто искате вашата компания да изглежда като компания с традиции, която идва от миналото. А и най-малкото такава визитна картичка прави приятно впечатление и се запомня, което би трябвало да е целта на всяка визитка според мен.

вторник, 14 февруари 2012 г.

Визитки и визитни картички в София

В София има доста рекламни агенции и печатници, които могат да ви направят дизайн и печат на визитни картички, както и всякакви рекламни материали. Ако направите просто търсене в google, вероятно ще ви излязат доста резултати.
Друга възможност, ако сте от София или пък от който и да е град в страната, може да подготвите и поръчате вашите визитни картички и онлайн.
Онлайн поръчката на визитни картички не само, че ще ви спести разкарването, но обикновено излиза и сравнително по-изгодно.

понеделник, 13 февруари 2012 г.

Дизайн на визитки

Дизайнът на визитните картички трябва да бъде внимателно подбран, така че да отговаря на вашата бизнес идентичност и стил.
Дизайнът може да варира от изчистен и едноцветен, до различни цевтни комбинации от фонове, елементи и текст.
Ако прецените, в дизайнът на вашата визитна картичка, може да имплементирате и вашето лого или бранд.
Може и сами да създадете дизайн

Програма за визитки и визитни картички

Програми за създаване на визитки може да се използват най-различните в зависимост от това и какъв опит имате като дизайнер.
Ако имате опит като дизайнер, може да използвате corel draw или photoshop или друга програма за графична обработка.
Ако не сте използвали горните програми досега, по-добре да се спрете на някой по лесен вариант. Има онлйан решения, които могат да ви помогнат в изготвянето на вашите професионални визитни картички.

Визитни картички - цени и колко струва печата

Цената на визитката варира в зависимост основно от бройката, която поръчвате, както и хартията която използвате.
Колкото по-голяма е бройката на визитните картички, които поръчвате, толкова по-ниска става цената на единична бройка.

Визитни картички - печат - какво трябва да знам

Печатът на визитки си има своите специфични изисквания, които трябва да се знаят, когато тръгнете да си правите, поръчвате визитни картички.
Първото, което трябва да имате предвид това са стандартните размери на визитните картички. У нас е прието да се ползват два стандартни размера за визитни картички. Това са 90 мм на 50 мм, както и 85 мм на 55 мм.

Визитки - какви да избера


Дори да живеем в ерата на дигиталното и интернет, все още не се е намерил достоен заместител на визитната картичка и всеки уважаващ себе си човек, който работи с други хора, привлича нови клиенти и влиза на различни срещи и презентации, трябва да има добре изглеждащи бизнес или лични визитки в своя портфейл.